HAJRÁ PÉCSI VSK !!

Hírek


PVSK-Panthers U18, nagyszerű játék, második hely

U18-as (junior) csaptunk - bár nem jutott tovább - nagyszerű játékkal a második helyen végzett a Baján megrendezett regionális döntőben. Földi Sándor edzőt kérdeztük a mérkőzésekről.

PVSK-Panthers - Vásárhely KK 95-41
Fiú regionális U18 (junior) bajnokság, régiós döntő, Baja

Földi Sándor: - Vasárnap az első mérkőzésünket a másik régió győztesével (három régió győztes és egy legjobb második szerepelt) játszottuk. Letámadtunk egész pályán, rengeteg labdát szereztünk és hibákra kényszerítettük az ellenfelünket. A labdaszerzésekből könnyű kosarakat tudunk dobni és nagy előnyre tettünk szert. A második félidőben már pihentetni is tudtam a kulcsjátékosainkat. A többiek nagyszerűen helyettesítették Őket és még zónába beállva is növeltük az eredményt.

PVSK-Panthers - Kaposvári KK 55-59
Fiú regionális U18 (junior) bajnokság, régiós döntő, Baja

Földi Sándor: - A döntőt a Kaposvár csapatával vívtuk, akik nagyon jó szerkezetű összeszokott csapat. Négy magasabb emberük van, mint a mi centerünk. Nagyot küzdöttünk, de az első félidőben megengedett sok támadó lepattanó miatt csak futottunk az eredmény után. Harciasságunknak hála ki-ki meccsé tettük az utolsó negyedre a játékot, melyből a Kaposvár jött ki jobban. Szereplésünket nagy eredménynek tartom tudva azt, honnan indultunk augusztusban.


          


Iroda:

PVSK Nemzeti
Kosárlabda Akadémia
7622 Pécs,
Verseny utca 11.
Tel: 06 20 254-2619

Link:

www.pvsk-panthers.hu
www.pvsk.hu www.kosarsport.hu