HAJRÁ PÉCSI VSK !!

Hírek


Együttműködési megállapodást kötöttünk a kecskeméti akadémiával

A két utánpótlás-nevelő egyesület a hatékonyabb és eredményesebb munka érdekében működik együtt a jövőben.

Az együttműködési megállapodást a Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémia részéről Ivkovicné Béres Tímea, az akadémia igazgatója, a Pécsi Vasutas Sportkör Kosárlabda Utánpótlás Szakosztálya részéréről pedig Iványi Dalma írta alá. A partnerségből a tervek szerint mindkét fél előnyt tud kovácsolni.

- Nagyon örülök annak, hogy olyan nagy hagyományokkal és nagy játékosállománnyal rendelkező egyesülettel bővíthettük Szakosztályunk partneri hálózatát, mint a kecskeméti Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémia. Az alföldi utánpótlásképző bázis is hasonló filozófia mentén végzi tevékenységét, mint a PVSK, ugyanakkor mindkét egyesületnek megvannak a maga sajátosságai, amelyek megismerésével a partnerek tovább tudnak fejlődni és eredményesebbé válni. A földrajzi közelség okán valóban gyümölcsöző lehet a kapcsolat, akár az edzőink szakmai továbbképzésére, akár a csapataink versenyeztetésére gondolunk. Bízom abban, hogy az együttműködésnek köszönhetően mindkét egyesület csapatainak játéklehetősége bővül: akár a felkészülési tornákra való kölcsönös meghívás, akár a hivatalos versenyeken való kölcsönös szereplés révén – mondta el Iványi Dalma, a PVSK egykori válogatott kosárlabdázója és jelenlegi utánpótlás edzője.

Az együttműködés első közös eseménye az a torna volt, amelyet az új csarnok megnyitása alkalmából rendeztek a szervezők, és amelyre a kecskeméti akadémia szerb partnere, a Partizan Beograd mellett a PVSK csapatai is megtisztelő meghívást kaptak.


     


Iroda:

Pécsi VSK Férfi
Kosárlabda Utánpótlás
7622 Pécs,
Verseny utca 11.
Tel: 06 20 254-2619

Link:

www.pvsk-panthers.hu
www.pvsk.hu www.kosarsport.hu